DEVO Uw AUTOBEDRIJF

VAASSEN  TEL: 0578 - 572320

Over ons


Universeel auto- c.q. garagebedrijf en OOC tankstation


Ook al is het bedrijf vanuit het verleden gespecialiseerd in Nissan, de 

kennis van andere merken doet hier niet bij onder. Bij dit bedrijf kan 

men dan ook sinds jaar en dag al terecht voor de aankoop en onderhoud 

van alle merken auto`s voor zowel nieuw als occasions.

Automobielbedrijf Devo en OOC tankstation, verkoopt alle merken auto’s nieuw en gebruikt. Persoonlijke aandacht voor onze klanten staat bovenaan, dat geldt zowel voor de auto’s als voor klanten aan de pomp.

Het blijft niet bij het voltanken alleen, waarbij de klant overigens geholpen wordt, maar ook controle van onder andere water, olie, banden en verlichting valt onder die service.

Dit bedrijf heeft vakkundig personeel in de garage zodat uw auto voor onderhoud, reparatie of APK-keuring in goede handen is. Bovendien is er altijd een leenauto voor u beschikbaar, zodat aan uw mobiliteit ook is gedacht. Een goed assortiment gebaseerd op de wensen van de klant, persoonlijke aandacht en klantgerichte adviezen zijn voor Automobielbedrijf Devo basisprincipes. En het werkt want Devo is al ruim 50 jarig een begrip op de Veluwe.

Bij Devo staat altijd een groot assortiment auto`s op voorraad en u wordt van harte uitgenodigd voor een proefrit. Onder het genot van een kopje koffie worden uw wensen voor de nieuwe auto besproken en de inruilwaarde van uw huidige auto. Tevens is het mogelijk om een zoekopdracht te geven voor een auto naar uw keuze.

Devo heeft nu nog steeds klanten van het aller eerste begin en dat vertrouwen van de klanten is ons zeer veel waard. Waarschijnlijk weten de jongere generaties het bedrijf daarom ook volop te vinden. Devo staat voor een eerlijke service voor een eerlijke prijs!”

Devo is groot door kleinschaligheid, vakkundig en persoonlijk en heeft respect voor de klant en haar wensen.